+45 76 98 23 00

Hovedtrapper / opgangstrapper i træ

Hovedtrapper i træ er den klassiske trappe, der bruges i store huse med flere etager og i beboelsesejendomme. Hovedtrappen - eller opgangstrappen - snor sig hele vejen op gennem ejendommen, og kan have flere forskellige former og designs.

En trappe til en opgang kan udføres med lige trappeløb, der forbinder et repos på hver etage, eller hovedtrappen kan konstrueres som en elegant snoet trappe, med trin der er brede langs væggene og smallere ind mod trappens midte. Hovedtrappen er derfor ikke en egentlig trappetype, men mere en betegnelse for en trappe til den store ejendom, der kan sammensættes efter dine ønsker, og den plads du har til rådighed.

Hvis du er på udkig efter en trappe til en hall, en entre eller et stort indgangsparti er trapperne i denne kategori en oplagt løsning. Muligheden for at kombinere flere træsorter og trappernes forskellige stilarter, gør konstruktion og design meget fleksible. Du kan dermed få trapper der passer til den gamle ejendom i storbyen og trapper til den super hypede villa der er opført i de mest moderne materialer.

...

Hovedtrappe med speciallavede balustre og profiler

Videreførsel af gammel hovedtrappe.

Læs mere om trappen

...

Specialdesignet hovedtrappe i trappetårn. Rund startmægler med pålagt snegl.

Vanger med profiler. Væg under vanger med udskæringer. Skræddersyet til huset.

Læs mere om trappen

...

Specialfremstillet hovedtrappe med genskabt gelænder

Trappefabrikken har genskabt et nyt gelænder ud fra det gamle.

Læs mere om trappen

...

Hovedtrappe med sortmalede balustre og sammenhængende gelænder

Sortmalede stålbalustre. Gelænder er ammenhængende over buer på 3 etager. Mahogni håndliste med specialprofil. Lukket med stødtrin og trappetrin i fyrretræ.

Læs mere om trappen

...

Videreførsel af eksisterende hovedtrappe med speciallavede balustre og håndlister

Videreførsel af eksisterende hovedtrappe i 5 etagers opgang. Speciallavede balustre og håndlister.

Læs mere om trappen

...

Hovedtrappe med specialdrejede balustre og special trinprofiler

Opgangstrappe hvor Trappefabrikken har fremstillet specialdrejede balustre og special trinprofiler.

Læs mere om trappen

...

Hovedtrappe i kontormiljø i forskudte plan med speciallavede balustre og top

Trætrappe i kontormiljø i forskudte plan. Speciallavede balustre og top.

Læs mere om trappen

...

Ovaltrappe i træ med udskåret pladegelænder

Ovaltrappe i 3 plan med udskåret pladegelænder og 270 buet mægler i starten af trappen.

Læs mere om trappen

...

Hovedtrappe i hall i herskabsvilla, med runde mæglere

Herskabvillaens hall har fået ny hovedtrappe med runde mæglere og gelænder i eg.

Læs mere om trappen

Priser: Hvad koster en hovedtrappe?

Priser på hovedtrapper bestemmes af flere forskellige faktorer. Et vigtigt element er naturligvis, hvor mange etager der er i ejendommen. Andre faktorer der gør sig gældende, er valget af materialer og trappens design.

Trappetrinnene kan vælges i mange forskellige træsorter. Fyr er et meget brugt materiale til trappetrin, men hvis du ønsker et mere hårdt stykke træ, er eg, bøg og ask ligeledes velegnede. Endelig kan der vælges flere mørke træsorter, hvis der er ønske om et eksotisk look. 

Salg af hovedtrapper er normalt en større opgave, som kræver en god og grundig sparring. Vi tilbyder derfor professionel rådgivning til hvert enkelt projekt, og vi hjælper dig igennem alle faser som opmåling, materialevalg, tilbud og montage af trappen. Du skal blot fortælle os, hvad du ønsker, så tager vi ansvaret for mål og udførsel, indtil trappen er sat op i boligen.

Når du køber en trappe hos Trappefabrikken, får du ikke kun en masse valgmuligheder i form af materialer og designs. Du får også et helt unikt stykke dansk håndværk, som du stolt kan vise frem, og som du kan glæde dig over i mange år.

Klik ind på en af hovedtrapperne her for at læse mere om de enkelte typer, og for at se hvilke muligheder de hver model tilbyder. Her kan du få god inspiration til at vælge den rette hovedtrappe til netop din ejendom. Når du har grundidéen på plads, står vi klar til at hjælpe dig med at føre idéen ud i livet.