+45 76 98 23 00

Hemsetrapper i træ

Her finder du vores populære hemsetrapper i træ, som både er pladsbesparende og økonomiske i indkøb. Hemsetrappen er en bedre løsning end den spinkle hemsestige, og den giver en let og sikker adgang til hemsen uden at optage unødig plads ud i rummet. Tjek vores hemsetrapper her, og kontakt os allerede i dag for at høre mere om pris, design og levering!

I mange boliger, og især i fritids- og sommerhuse, er hemsen en populær og eftertragtet soveplads. For at kunne komme op på hemsen, skal du bruge en hemsetrappe, der er praktisk i anvendelse, og god og sikker at gå på.

Hemsetrappen er noget stejlere end almindelige trapper, men til gengæld har trappen flere andre fordele. En hemsetrappe fylder ikke meget, og optager derfor ikke unødigt meget plads. Når trappen ikke er i brug, kan du skubbe trappen helt op mod væggen, så den ikke er i vejen.

Vores hemsetrapper er fremstillet efter de samme stolte håndværkstraditioner, som vores almindelige trapper. Derfor får du her en hemsetrappe i gode og holdbare materialer, og i en kvalitet der holder i mange år.

 

...

Hemsetrapper i egetræ, bøgetræ, fyrretræ eller asketræ

Flotte hemsetrapper i 7 forskelle højder. Frit valg mellem trin i eg, bøg, fyr, ask, inkl. udtræksbeslag

Læs mere om trappen

Priser: Hvad koster en hemsetrappe?

En hemsetrappe er en forholdsvis overkommelig investering. Den enkle konstruktion med det lige trappeløb og de helt ens trappetrin, er med til at holde prisen på trappen nede. 

Trappen er særdeles slidstærk, og selv når trappen bruges dagligt, vil der ikke være væsentligt slitage på stigens trin og vanger. Det betyder, at trappen har en lang levetid, og den er dermed en god og billig løsning.

Trods den enkle konstruktion er hemsetrappen robust opbygget. Vangerne er brede, og gør hemsetrappen stabil og sikker at gå på. Trinnene er 100 mm dybe, så foden får en god og solid grund at stå fast på. Når trappen er slået ud, stikker det øverste af vangerne et stykke op over gulvet på hemsen. Det øger sikkerheden, og giver mulighed for at holde godt fast, når du går på trappen.

Standard hemsetrappe med mulighed for tilpasning

Hemsetrappen er en standardvare, hvilket ligeledes er med til at gøre trappen prisvenlig. Standard betyder dog ikke, at mulighederne begrænses.

Hemsetrappen leveres i flere standardhøjder, og passer således til de fleste huse med en normal loftshøjde.

Trappen leveres med flotte hvide vanger, som falder godt ind i de fleste indretninger. Hvis trappen skal tilpasses rummet eller til din personlige stil, kan du vælge mellem trin i flere forskellige træsorter.

Salg af hemsetrapper fra Trappefabrikken

Hos Trappefabrikken har vi en årelang erfaring med trapper til enhver bolig og ejendom. Derfor er Trappefabrikken det naturlige sted at spørge om priser på trapperne til dit hjem, herunder også hemsetrapper.

Er du på udkig efter en hemsetrappe? Så klik ind på modellen herunder, og få inspiration til, hvordan trappen kan passe ind hos dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål og bestilling.