+45 76 98 23 00

Presse


Trappefabrikken er kåret som årets virksomhed i Ølgod. Vækst og nyansættelser er blandt begrundelserne.

Diplomet med ”Årets virksomhed 2019” er rammet ind og skal hænge i indgangen, så det er det første, gæsterne ser. Henrik Haahr, der genstartede Trappefabrikken i Ølgod for fem år siden, er født og opvokset i byen, han var fejedreng på Trappefabrikken og stod i lære her, så hæderen gør ham ekstra stolt og glad.

Læs hele artiklen her

Trappefabrikken mander op

Torben Holmgaard Gravesen er pr. 1 oktober 2020 ansat som salgskonsulent hos Trappefabrikken. Torben vil få kontakt til både private kunder og erhvervskunder.

Torben er et kendt ansigt hos Trappefabrikken. Han blev i 1998 udlært hos Trappefabrikken og arbejdede i 10 år med salg og opmåling af trapper i både Danmark og Tyskland. Det er derfor en yderst kompetent udvidelse af sælgerstaben, og Torben vil hurtigt være en hjælp til at efterkomme den stadig stigende efterspørgsel hos Trappefabrikken.

Torben kommer fra et mangeårigt job hos Velfac. De seneste 5 år som projektkonsulent med kontakt til entreprenører og inden da som salgskonsulent med kontakt til tømrermestre og byggemarkeder.

 

Tommy Poulsen er pr. 1. september 2020 ansat som tekniker hos Trappefabrikken. Tommys primære opgave vil være udarbejdelse af konstruktionstegninger.

Tommy har i knap 25 år arbejdet som tømrer og har derfor en stor erfaring med byggeri og løsninger, hvilket er en stor styrke i forhold til at kunne rådgive Trappefabrikkens kunder og sælger omkring tekniske løsninger og den bedste mulige udnyttelse af trapperummet.

Tænk trappen ind fra byggeriets start

Hos Trappefabrikken A/S vil de gerne tages

med på råd allerede i første fase af byggeriet,

så der er skabt den nødvendige plads til trappen,

og den bliver en sikker arkitektonisk del

af byggeriet.

Læs hele artiklen her

Nyt liv til Trappefabrikanten

Da Trappefabrikken i Ølgod gik konkurs, begyndte et

redningsarbejde, som skulle genrejse den stolte virksomhed.

En kreds af lokale kræfter gik sammen om

at genopbygge trappefabrikken, men i en ny form. En

af dem er den nuværende direktør Henrik Haahr.

Læs hele artiklen her