Skrædder syede trapper efter mål

Trapper

Siden starten af 1970'erne har der været unikke trapper på produktprogrammet hos Trappefabrikken A/S i vestjyske Ølgod. Trappen, som fremstilles efter mål og tilpasses det enkelte rum.

.

Klik i menuen til venstre, og læs mere om vores program for ligeløbs-, kvartsvings- og halvsvings-trapper.

Trapper
Ligeløbstrapper
Kvartsvingstrapper
Halvsvingstrapper
Hemsetrapper
Hovedtrapper

Læs mere om Trappefabrikkens udvalg af trapper her…

Trapper fra Trappefabrikken

Når vi designer trapper til boliger og virksomheder over hele Danmark, så gør vi det med glæde og passion. På vores kontor i Ølgod designer vi trapperne med respekt for de håndværksmæssige traditioner, og med brug af moderne teknologi. Erfarne håndværkere kan bygge en unik trappe, som er tilpasset præcist til de rum, de skal monteres i.

Unikke trapper

Det kan være trapper i særlige vinkler, med eksklusive materialer, eller som skal udfylde simple funktioner: op/ned mellem etager. Med hjælp fra vore erfarne opmålere og tegnere leveres trappen, som passer perfekt, og lever op til alle gældende krav - og lidt til.

Når man bestiller en trappe hos os, har man mulighed for at vælge mellem et væld af materialer og tilbehør. Sammen med kundernes unikke mål og ønsker giver det hvert år en produktion, som er lige så forskellige, som de er smukke. Vi er stolte af alle de trapper, vi leverer, og vi vil også gerne levere til dig - så kontakt os nu og hør, hvad vi kan gøre for dig og hvilke priser du kan forvente.

Renovering af trapperne

Udover at producere trætrapper til danske, tyske og nordiske hjem, bliver vi også ofte brugt i forbindelse med store renoveringsopgaver, hvor man udskifter hele partier i ældre bygninger. Vore erfarne medarbejdere hjælper bygherren eller rådgiveren fra start til slut med rådgivning, opmåling, produktion og installation af de nye trapper.