Skrædder syede trapper efter mål

Trapper

Siden starten af 1970'erne har der været unikke trapper på produktprogrammet hos Trappefabrikken A/S i vestjyske Ølgod. Trapper, som fremstilles efter mål og tilpasses det enkelte rum.

Vi er Danmarks største producent af trapper og fremstiller altid individuelle, tilpassede trapper i ypperste kvalitet i tæt samarbejde med kunden.

Klik i menuen til venstre, og læs mere om vores program for ligeløbs-, kvartsvings- og halvsvings-trapper.

Trapper
Ligeløbstrapper
Kvartsvingstrapper
Halvsvingstrapper
Hemsetrapper
Hovedtrapper

Læs mere om Trappefabrikkens udvalg af trapper her…

Trapper fra Danmarks største producent

Når vi bygger trapper til boliger og virksomheder over hele Danmark, så gør vi det med glæde og passion. På vores store fabrik i Ølgod fremstiller vi trapper med respekt for de håndværksmæssige traditioner, og med brug af moderne teknologi. Erfarne håndværkere bygger unikke trapper, som er tilpasset præcist til de rum, de skal monteres i.

Det kan være trapper i særlige vinkler, trapper med eksklusive materialer, eller trapper, som skal udfylde simple funktioner: op/ned mellem etager. I vores showroom i Ølgod finder du eksempler på trapper og materialer, som kan indgå i dine trapper, og med hjælp fra vore erfarne opmålere og tegnere leveres trapper, som passer perfekt, og lever op til alle gældende krav - og lidt til.

Når man bestiller trapper hos os, har man mulighed for at vælge mellem et væld af materialer og tilbehør. Sammen med kundernes unikke mål og ønsker giver det hvert år en produktion af trapper, som er lige så forskellige, som de er smukke. Vi er stolte af alle de trapper, vi leverer, og vi vil også gerne levere til dig - så kontakt os nu og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Udover at producere trapper til danske, tyske og nordiske hjem, bliver vi også ofte brugt i forbindelse med store renoveringsopgaver, hvor man udskifter hele partier i ældre bygninger. Vore erfarne medarbejdere hjælper bygherren eller rådgiveren fra start til slut med rådgivning, opmåling, produktion og installation af de nye trapper.

Vi har leveret nye trapper til herregårde, slotte og godser over hele Nordeuropa, men er også Hr. og Fru Danmarks foretrukne leverandør. Vores priser afspejler det høje niveau i produktionen, hvor vi investerer i det nyeste og bedste materiel og den mest kvalificerede arbejdskraft, for at kunne leve op til vore egne, interne kvalitetskrav.